El CREAF de la UAB està duent a terme, per encàrrec de la Direcció General del Medi Natural del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, l'Inventari de Boscos Singulars de Catalunya. Aquest projecte aportarà una valuosa informació georeferenciada del millors boscos de Catalunya a escala comarcal i de país.
Entre moltes altres associacions vinculades al medi ambient, han confiat en el CAT4x4 per aportar el seu valuós punt de vista com a usuari assidu i respectuós del medi natural.

Hi ha boscos que han arribat a formar part del patrimoni cultural. Aquesta singularitat comporta una bona accessibilitat i una alta freqüentació, per la qual cosa solen tenir infrastructures d'acollida que els fan encara més idonis per a desenvolupar-hi activitats educatives relacionades amb la natura.


L'equip d'aquest projecte us informa que hi ha una manera, ràpida i senzilla, de proposar Boscos Singulars.
Ho podeu fer per email omplint un formulari que us passarem.
Demaneu-lo a : antoni@cat4x4.org

Tot i que la proposta pot ser anònima, les vostres dades personals (nom cognom i adreça electrònica) ens poden ser molt útils per si volem posar-nos en contacte amb vostè per algun motiu.